ohtr

Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće

Njega usana više nikad neće biti ista, predstavljamo Vam novi beauty proizvod koji podiže razinu serotonina te donosi sreću.

Oh Yeahh je prvi i jedini visokokvalitetni balzam za usne s četverostrukim djelovanjem; 

  • njega usana
  • UV SPF 15 zaštita
  • 5 modernih boja 
  • balzam za sreću.

Osnovica svega je formula za pobošanje raspoloženja (HBC - The happiness boosting complex).

Kako djeluje? OH YEAHH! jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. "hormona sreće", svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima; kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia ( afričku biljku s fitoterapijskim svojstvima).Zahvaljujući svojojo bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina, poznatog kao „hormon sreće“.

U suradnji s FARCODERMOM , vodećom tvrtkom za testiranje kozmetičkih proizvoda osmišljen balzam OH YEAHH! Jedinstveni novitet u ponudi kozmetičkih proizvoda.

Izuzetno prepoznatljivog i privlačnog dizajna, te u skladu sa svjetskim fashion trendovima. Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno navoj zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje, te za bolju zaštitu proizvoda. 

Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja. 

ohysvi

oh3

 

facebook      instagram 1

 

Proizvode možete kupiti ovdje